We shine

Befinner mig nu hemma hos Bianca och ska nu göra pizza som vi ska äta ikväll :D Har inte mycket att säga förutom att jag kommer ha en skitbra kväll! Ha en bra halloween!
 

Losing your memory

Tjena bloggen!

Drar nu bara en snabb uppdatering innan jag far iväg till pojkvännen! Har egentligen inte så mycket att säga kom jag på nu haha, har varit och shoppat ett par nya skor och ett par nya svarta jeans (mina gamla är lite överanvända..). Men dock så var storleken för stor på jeansen så imorgon ska jag och jullan ner på stan och byta dem och sen kolla på lite annat :) Nej nu måste jag dra, ha en jättebra kväll!


Jag och jullzor förra helgen

Wine slow

Har nu tagit paus från att möblera om i mitt rum medans mamma och anders äter som är så snälla och hjälper mig. Mitt rum är nu helt tomt på möbler och jag är jättetaggad på att få nya möbler och bara få det städat/fint hahah :) Skulle egentligen ner på stan idag och köpa nya skor också men jag vet inte om jag hinner med det innan det stänger, förhoppningsvis så är möbleringen klar tills middagen så hinner jag göra något annat ikväll ;) Peace out breees


All these feelings

tumblr_mckb30aBca1qbjt25o1_500.jpg (433×586)

 
 

Älskade tjejer

Jag har ju inte skrivit ett vanligt inlägg på länge så jag måste bara passa på att säga, äntligen höstlov! Gud vad jag har längtat, ska nästan inte plugga något (endast några sidor matte) och sen ska jag bara ta det lugnt! 

I fredags invigde jag mitt lov genom att fara till min boyfriend dirket efter skolan, chillade med honom ett tag sen for vi och åt middag tillsammans innan vi skulle vara med Johannes, Sam, Hanna och Bianca. Var en sjukt trevlig kväll, sovde även över hos Bianca den kvällen :)

Gårdagen spenderade jag även med Hanna och Bianca som ni troligen sett i tidigare inlägg ;) Vi gjorde tacos hemma hos Bianca, såg disney och åt gofika hahah :) Sovde över hos Bianca då också ;) Älskar er så sjukt mycket tjejer♥

Nu måste jag städa mitt rum så jag kan ställa in nya möbler imorgon ;)


30 dagar

Dag 1 Om mig
Dag 2 Skriv 5 intressanta fakta om dig själv
Dag 3 Ditt nuvarande förhållande, om singel diskutera hur singellivet är
Dag 4 Din tro
Dag 5 Dina åsikter om mainstream musik
Dag 6 Saker du vill göra innan du dör
Dag 7 Saker som gör dig lycklig
Dag 8 Dina hissar och dissar för den här månaden/förra månaden
Dag 9 Hur viktigt du tycker en utbildning är
Dag 10 Ditt sjärntecken och om du tycker det passar din personlighet
Dag 11 Något du fick ändra om du kunde
Dag 12 Din/dina bästa vän/vänner
Dag 13 Mål för dom närmsta 25 dagarna
Dag 14 Sätt på shuffle på din iPod och skriv dom 10 första låtarna som spelas.
Dag 15 Hur du hoppas att din framtid kommer vara
Dag 16 Den tidpunkt då du kände dig mest nöjd med ditt liv
Dag 17 En tid du funderade på att ta ditt liv
Dag 18 Dina synpunkter om alkohol och droger
Dag 19 Diskutera din första kärlek och första kyss
Dag 20 Vilken slags person attraherar dig
Dag 21 Någonstans du skulle ville bo/besöka
Dag 22 Saker som jag verkligen stör mig på
Dag 23 Ett problem som du hade
Dag 24 Någon du beundrar och varför
Dag 25 Skriv om hela din dag
Dag 26 Något som du saknar
Dag 27 Dina favorit tv-serier
Dag 28 Dina favorit Tumblrs
Dag 29 Hur har du förändrats under dom senaste 2 åren
Dag 30 Dina hissar och dissar för detta år


Ny bloggdesign

Jag hade ju som sagt tröttnat på min gamla bloggdesign. Och för att vara ärlig så har jag inte riktigt heller skillsen för att göra en egen bloggdesign så jag hittade en som jag nu bestämde mig för att använda. Jag tycker faktiskt det blev riktigt bra och hoppas ni tycker desamma haha :) Ska även göra en ny 30-dagars lista (som jag nu faktiskt ska följa) och sen kanske fixa lite mer saker på bloggen :)

Innan:


Efter:

Just nu: Middag med brudarna


When i look at you

Kemiprov: Gjord
Svenskaredovisning: Gjord

Nu är det bara dom här spanska glosorna och sen så har jag inga mer läxor den här veckan, sjukt skönt! Både provet och redovisning gick superbra också så jag har ingen ångest över det heller :) Sitter nu på skolan och väntar på att min mamma ska komma för att ha utvecklingsamtal, sen ska jag möta upp Hanna och Bianca på stan, efterlängtat!

Har inga bilder just nu

Whatever they do

Hallojsan!

Jullan for nyss hem, då vi försökt plugga inför kemiprovet imorgon. Gick dock inte så bra måste jag säga, plugga lite grann iaf. Måste plugga skit mycket nu så jag får blogga mer någon annan gång, hare!

Här får ni en 
rolig pic istället
 

Hahah jag tyckte den var jätterolig..



Im alive

Varit hemma nu i ett par timmar och har försökt plugga med bullsan, men det har inte gått så bra. Måste göra min svenska redovisning och jag är kass i det ämnet, så det får vänta tills efter maten, ska göra kemi nu om ett litet tag :) Har lite plugg att göra nu i veckan...

Helgen spenderades med största delen med Julia, myskväll i fredags ju, sen fashion week i lördags:) Hon sovde även över hos mig på lördag kväll. Jimmy var även här då vilket var sjukt kul och sen så var jag med honom igår också :) Åt även kinamat med min syrra igår, var otroligt gott! 

Och snart är det höstlov och då ska jag se till att göra om designen på bloggen, men nu blir det plugg! 

Jag och bullsi i lördags efter fashion week, jag var jane från tarzan och hon var tantor :)

I´ll do it all for you

Nyss gjort bort biologinprovet, hur skönt som helst! Var lätt det drygaste provet någonsin att plugga till, vet dock inte hur det gick på det men om jag inte får E kommer jag bli fett besviken hahah

Sitter och väntar på att Julia ska bli klar med provet, cirka 5 minuter kvar av provtiden så jag behöver ju inte vänta länge :) Har sedan spanska sen efter det ska jag och Julia träffa designerna och testa kläder inför lördag. Sen efter det mina vänner så ska vi i klassen på skolbio så vi missar 2 lektioner, woopwoop! Inte något fel med det ;) 

Här får ni en jättebra låt som jullsan visat för mig som jag nu inte kan sluta lyssna på
 




Better together

Sitter med bra musik i lurarna, ska ta tag i plugget nu snart. Kom nyss hem från skolan efter att ha varit kvar i ett antal timmar med Julia :)

Planerat in hela min helg och även fast det kommer bestå av största delen med plugg så ska kommer den bli hur bra som helst ändå! Älskade Julia kommer och sover över imorgon kväll och jag orkar inte med hur taggad jag är! Var hur länge som helst jag och Julia hade en sleepover. Om ni läste min blogg när jag gick i 9an så vet ni att hon och jag sovde över hos varandra varje fredag :) Ska bli hur mysigt som helst, dock så måste vi gå och lägga oss tidigt för att vi sedan ska vara på skolan och bli fixade inför Fashion Week runt klockan 7-8 :/ Men det blir kul ändå! Sen blir det mys med pojkvännen på lördag kväll♥ Jag ser verkligen fram emot min helg!

Nu ska jag ta tag i plugget och sen ikväll så får jag äntligen vara med Jimmy

Här får ni en ganska goa bilder på mig och Anton (och julias fina hår) från igår, då vi satt och pluggade på skolan :)



Umeå Fashion Week modell

God kväll läsare!

Idag har jag som sagt varit ledig. Var ju dock även på skolan med Lina och några andra i klassen. Förstår mer av biologin men långt ifrån tillräckligt. Imorgon ska jag på skolan igen för att gå på ett pass med Jullsi :)
 
Var även och träffade stylisterna idag inför Umeå Fashion Week, blev ju frågad igår på skolan om jag ville vara med som modell, självklart tackade jag ja! Så på lördag klockan 12.00 ska jag gå som modell med Julia, Matilda (och massa mer såklart) mellan renmarkstorget och kungspassagen, ska bli fett kul! :)
 

Don´t let me go

Hallå bloggen!

Idag har varit en väldig seg dag måste jag säga. Som tur så är jag ledig imorgon och i övermorgon som jag nämnde i inlägget innan. Eller oj ursäkta mig vi är inte lediga vi har studiedagar, alltså vi har inga lektioner men vi ska studera på egen hand, hemma om man vill. Jag ser det som ledigt, jag vet inte vad ni tycker? Konstigt nog ska jag ändå till skolan imorgon för jag ska vara med på ett Biologi pass tillsammans med Lina, har ju biologiprov på fredag och jag minns inte så jättemycket för att vara ärlig :) Ska ta och försöka läsa några kapitel ur engelskaboken nu, hare bra!

Egopic från i helgeNNNN

Ledig imorgon och i övermorgon


Så himla snygg sminkning

Brown-eye-shadow-eyes-girl-favim.com-521640_large

We ain´t gonna life forever

Godmorgon!

Jag och Bianca vaknade dock inte nyss utan för någon timme sen. Sjukt tidigt med tanke på att vi var uppe och lekte enda till 4-5 inatt. Men hade iallafall en hur bra kväll som helst, väl behövd om man säger så! Har inte varit med Bianca på hela veckan (!?). Ovanligt? Ja! Iallafall ska jag snart kliva ur sängen, tatta mat av Bianca sen fixa mig för att fara till dansen, hare kung!

Lite mer bilder från igår
 


Jag vet inte vad ni tycker men jag tycker vi är ganska goa. 

Filmkväll med bästis




A true fattie takes pictures of what they eat


Fredag idag!
-
 
Har Engelska lektion nu och vi håller på att läsa Hunger Games, mycket bra, mycket bra! För övrigt idag så var jag och Julia oroligt grymma idag och vann (delad 1) med en annan grupp på en ''frågesport'' på matten idag och fick därför varsin kexchoklad, duktiga brudar jaja! Fick även gofika på matten aka kladdkaka, saft & ballerina, mums♥ Ganska chill dag ändå :) Men är dock så sjukt mätt nu, typ övergödning... 

Igår var jag med Boman♥, men mina planer för helgen är inte riktigt bestämda än. Ikväll så ska jag troligen vara med min boyfriend igen, men det är inte helt säkert än :) Annars blir det väl fredagsmys hemma ist ;) Sen mer i helgen vet jag inte vad jag ska göra. Har några val att välja mellan så jag får se ;) Ha en super bra fredag, för det tänker jag ha!




Hade tänkt lägga upp en bild på min fina jullsibullsan men nej det fick jag inte... Även fast hon är sjukt snygg!? Konstigt...

Så jag och Bianca




Crazy in love

Lyssnar nu på denna gamla godingen; Beyoncé – Crazy In Love feat. Jay-Z som finns med på en mycket bra lista som är gjord av Angelica och Jullsi.

Hur som helst så har jag svenska nu och jobbar med min svenska redovisning som är till typ v.43 :) Fick även reda på att vi ska se på bio på fredag nästa vecka med klassen på matte & engelska lektionen så min fredag då kanske inte blir så dryg trots allt! :)

Igårkväll slutade det med att Jimmy var hur snäll som helst och kom hem till mig för att hjälpa mig med den delen av matten jag inte kunde, vadå världens gulligaste pojkvän?♥ Ikväll vet jag däremot inte vad som händer, typ städa mitt rum.......... Ska fortsätta med det jag gjorde innan, ha en bra dag!
 
Jag och Julia har kul på våra lektioner

I never really cared until i met you

Hallojsan!

Slutade tidigt idag men kom ändå hem vid typ 4, såg nyss det nya avsnittet av how i met your mother (♥). Egentligen har inget speciellt hänt idag som jag kan berätta. Ikväll blir det iallafall plugg inför matteprovet jag har imorgon, sen i veckan har jag nästan inge mer plugg, wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie :) Nejmen ska ta och kolla lite på matten redan nu tror jag, ha en bra kväll!

Måste även ta och tacka alla mina vänner som kommenterade inlägget jag skrev för några dagar sen, ni är guldvärda♥
 

we♥it

www.sandrakkarlsson.tumblr.com

www.sandrakkarlsson.tumblr.com
www.sandrakkarlsson.tumblr.com
www.sandrakkarlsson.tumblr.com
www.sandrakkarlsson.tumblr.com
www.sandrakkarlsson.tumblr.com
 

Nu ska jag berätta en sak

 En sak ni ska klart för er som läser är att jag inte är ute efter uppmärksamhet. Jag vill inte ha uppmärksamhet. Och jag brukar sällan visa hur jag egentligen känner för jag vill inte börda andra. Jag har haft folk som stört sig på när jag varit ledsen och jag tänker inte låta det hända igen. Men nu har jag fan hållt det inne och det är fan okej att vara ledsen ibland så nu tänker jag fuckin vara det och ni har inget att säga om det. Nästan ingen av er förstår heller varför jag skulle vara såhär. Bara ett fåtal. Och er har jag en sån jävla respekt för. Att gå igenom det här är inte lätt. 

Jag är verkligen inte efter att ni ska tycka synd om mig. Jag skriver aldrig sånna här inlägg på min blogg. Varför har jag redan nämnt innan. Men nu ska jag vara helt ärlig. Jag berättar bara sånt här egentligen för mina närmaste aka Bianca, Hanna och Julia. Jag litar inte på många. Och jag vill inte ha massa folk som egentligen inte bryr sig som t ex kommenterar eller börja skriva till mig bara för att det har läst inlägget. Jag vet om ni menar det eller inte. Ni som gör det och menar det är guldvärda. Men om ni inte menar det ni säger så är det inte ens värt att ni skriver. Jag klarar mig, det har jag alltid gjort.

Jag vill skriva av mig just nu. Det finns ett hål i mig som aldrig kommer läka. Mina vänner, de som betyder mest för mig har hjälpt mig att få det läka lite grann iaf, men det kommer alltid vara ett hål. Även nu när jag har blivit så otroligt jävla kär har hjälp mig också. Men trots det säger jag bara kolla på den här videon:
 


Jag vet inte hur ni regaerar på det här. Det är en fin video egentligen men för mig gör det ont. Jag brukar ibland fantisera om att pappa ibland helt plötsligt bara skulle komma tillbaka. Men när jag ser det här vet jag att även fast han har varit borta länge som kommer han aldrig komma tillbaka. Aldrig någonsin.

Vill även tillägga en sak. En sak som man kan ha i baktanke varje gång ni någonsin klagar på era föräldrar eller bara är allmänt arga på dem. Tänk på oss som förlorat en av dom. Jag vet inte hur det andra som har det som mig skulle reagera men jag skulle allvarligt talat göra allt bara för att få se min pappa igen. Kanske bara i några sekunder.Det skulle vara så jävla värt det. Rätt som det är kan du vakna upp en morgon, och då är dom inte där längre.

Världen är fett jävla orättvis. Så nu vet ni. 

Nu har jag skrivit av mig, tack och hej.

I love this feeling you´re making me feel

Hola!

Jag ändrade inte så mycket med bloggen för jag gav upp när det inte riktigt ville fungera som jag ville. Sen så har jag inga bilder på den här datorn. Men Julia har från photoshootet vi hade i somras, dom bilderna får jag på måndag så runt måndag så börjar jag fixa igen :) 

I fredags blev mina planer lite ändrade, jag for på kvällen vid 9 och var hemma hos Robin och jättemånga andra från min gamla klass :) Var kul att träffa alla igen, även fast jag träffar några av dem ganska ofta :) Sen igår så började jag och min syrra dagen med att först sitta och dryga med varandra för att sedan fara bort till Myrorna och Rusta för att fynda hahah :) Köpte iaf lite saker som jag blev fett nöjda med! Sen på kvällen runt 8 kom Jimmy hit och var här till 1, så med andra ord så hade jag en hur bra kväll som helst♥

Men nu ska jag snart gå och äta och sen klä på mig osv inför dansen, ha en bra dag!
 
Asså jag har ju inte några bilder på datorn så här får ni en gif på världens gosigaste kanin



Gör om på bloggen

Kan se väldigt konstigt ut framöver, men det får ni stå ut med. Måste göra om designen.

Español

Sitter nu på rummet och pluggar inför spanska provet imorgon, lyssnar på musik och smsar med pojkvännen :) Imorgon är det banne mig fredag och jag är sjukt taggad på det! Vet dock inte helt och hållet vad som händer men det jag är att jag ska träffa Bianca och Hanna och det kommer bli så kuuuuuuul :) Egentligen har jag inget mer vettigt att säga, drar en gammal klassiker istället:
 

Lycklig? Svar ja♥


Min tumblr!

Nu har även jag tagit mig tid och skaffat mig tumblr! Dock så kom jag inte på något bra namn så det kan hända att jag kommer byta namn senare i framtiden men men

Den heter iaf www.sandrakkarlsson.tumblr.com!

Så kolla den nu och följ mig gärna och kommentera gärna om någon av er har tumblr så jag har någon att följa haha :)

För övrigt så har min dag varit fett chill. Hade hål idag i 2 och en halv timme så då drog jag och Bullsi hem till mig och drog storchillen :) Var sjukt roligt♥ Efter skolan drog vi även ner på stan och chillade med Jimmy och Axel men dock så behövde Julia dra efter ett tag för att hon skulle fara och rida. 

Nu ska jag dra iväg mot Haga för att ta en kvällspromenad med mina älskade brudar, efterlängtat!

Asså seriöst hur kan man vara så jävla fin!??!?!?!??!?!??!?

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus