My birthday

Är ju som sagt min födelsedag idag och jag har verkligen haft en superbra dag! Har träffat nästan alla som betyder mycket för mig, förutom bullsan men hon skypear jag med nu ;) Var på midgård efter skolan med Sam och Joakim och träffade massor av fina vänner för att sedan fara och äta middag med Bianca på Alanya :) Vi mötte efter det upp Hanna och åt tårta och bara hade det jättemysigt! Fett bra födelsedag om jag får säga det själv! Den enda som skulle göra det bättre vore om jag slapp plugga ikväll men nej det går inte för sig för jag har prov imorgon, går man natur så går man natur. Så ska fortsätta med plugget nu, ha en bra kväll!


Kebabpizza♥

Livin' my love

Gjorde nyss klart min biologi uppgift och ligger nu och lyssnar på musik medans jag väntar på att min pojkvän ska komma :) Har inte så mycket att säga, fyller år imorgon och ska fara och äta middag med Bianca och Hanna också troligen :) Nu ska jag se om jag hinner se ett avsnitt av New girl innan Jimmy kommer, hare bra!


Älskar dig så otroligt jävla mycket Julia, glöm aldrig det♥

Change the record

Kom nyss hem från att ha varit och bowlat och ätit middag på Eurasia :) Var jätteroligt och jag spöade självklart min syrra i bowling, vann första serien och sen vann Anders den andra ;) Åt sedan middag med familjen vilket var gott och verkligen hur mysigt som helst, ni vet lite förfirning av min födelsedag :) Nu ska jag ta en efterlängtad dusch och plocka undan lite i mitt rum sedan gosa ner mig i sängen i sängen med någon serie, kommer bli asbra!
 

Incomplete

Varit vaken i ett par timmar nu. Ska bege mig ner mot stan för att lämna tillbaka en hårfärg (köpte 2 behövde endast 1) och köpa pepparkaksdeg (♥♥♥) så fort jag fått lite mat i magen. Är så himla förskyld så jag vet inte vars jag ska ta vägen riktigt så idag kommer det bara bli plugg och städa, alltså ingen dans :( Men livet går vidare så att säga och nu ska jag se om Bianca har någon mat att mata mig med, ha en bra dag!


Dag 4 Din tro

Jag har ingen speciell tro. Jag är inte ateist. Men jag skulle inte räkna in mig i någon specifik religon heller. Jag skulle inte säga att jag tror på Gud. Jag tror att det finns någon, jag vet inte vem eller vad men någon/något. Okej man kan väl då säga att jag tror på någon sorts gud. Jag tror på att de som dött fortfarande finns kvar hos oss på något sätt, att det finns en sorts ''himmel''. Jag vet att t ex min pappa finns med mig och vakar över mig, min syster och mamma bland annat.

Jag vet inte rikigt vad mer jag ska säga men jag hoppas ni fått några svar :)


Hårfärgning

För några dagar sen bestämde jag mig äntligen för hur jag skulle göra med mitt hår då jag haft utväxt och tröttnat på min dipdye. Stod mellan att färga det ljusbrunt eller att färga det svart igen, svart blev det. Så nu på dagen så for jag och Bianca ner på stan och köpte hårfärg. Vi blev nyss klar med färgningen och väntar nu på att mitt hår ska torka ;) 

Gårkvällen skulle egentligen spenderas med ett par kompisar men det blev inte av så jag for och sov hos Bianca :) Var fett kul! Vi fick även sällskap av Jimmy och Joakim via skype som är borta i Jönköping :) Jag sover även över hos Bianca ikväll så ska vi ha degarkväll då vi båda har blivit förskylda vilket innebär film och jag vet inte vad :) 

Till slut måste jag bara tillägga: det är bara 1 månad kvar till jul idag!!! :D :D


Haha älskar dig så mycket bästavän♥

We are what we believe we are





















Gotta have it

Idag har varit ännu en av mina pluggdagar. Spenderat tiden efter skolan både idag och igår på bibloteket med Jullan och våra spanska böcker. Visst låter det roligt? Det är det inte! Men nu så ska jag börja skriva på min biologilabbrapport och sedan göra spanska till klockan 8, då ska jag äntligen få duscha och sen se på film. Måste ju belöna mig själv och ta det lugnt någon gång? Blir ju pluggdag imorgon då jag har prov på fredag, tagga!

Känner såhär inför allt i skolan för tillfället

Myskväll

Befinner mig just nu hos Bianca och håller på att se en film vid namn Penelope. Den är jättegullig! Har varit med henne sen skolan slutat och bara degat, asså det finns inte så mycket mer att säga :) Ska försöka skärpa mig och blogga mer men jag har inte orkat blogga...



Bianca har inga bilder på sin dator så det får bli nån veckas gammal bild

Lycklig var ordet

Kom hem från min boooooyfriend för några timmar sen och har nu varit duktig och gjort spanskan som jag dock tydligen redan kunde? Skönt! Slutade tidigt idag och då träffade jag Jimmy och for och åt med honom på McDonalds för att sedan fara till hem honom. En sjukt bra dag med andra ord, spöa honom i nintendo bland annat ;) Och igår såg jag och Bianca Breaking Dawn part 2 på bio, rekomenderas!! Nu ska jag duscha och sen kolla på One Tree Hill och dricka varm choklad, hare!

från igår

Ir al cine

Befinner mig på tillfället kvar på skolan och pluggar medans jag väntar på att Bianca ska sluta skolan och komma hit :) Och ikväll så ska vi fara och se Breaking Dawn part 2 på bio, fett taggat!




Om det ändå vore så enkelt


''För jag, kommer aldrig låta dig få se mig svag
- Jag gråter ba i regnet''


Dag 3 Ditt nuvarande förhållande

Jag är tillsammans med världens finaste kille Jimmy och har varit det sen den 3 oktober♥

Asså jag vet inte riktigt vad jag ska säga, jag brukar inte skriva så mycket om hur jag känner på bloggen.. Han är obeskrivlig helt enkelt, finns inte ord att beskriva hur underbar han är. Kan väl bara säga såhär: Har inte varit så här lycklig på väldigt länge♥
 

Färger i en vind

Det slutade med att Bianca kom hit igårkväll och sovde över. Var otroligt roligt och nu sitter vi och lyssnar på Disney♥ Har egentligen dans idag men jag har gått och blivit väldigt förskyld och vill inte riskera att bli sjuk. Om man går natur så är att vara sjuk och missa en skoldag inget att rekommendera! Nu ska jag och Bianca leka lite mer, hare!
 

Dag 2 Skriv 5 intressanta fakta om dig själv

  • Jag är en hopplös romantiker
  • Älskar pasta
  • Tror ofta på horoskop
  • Har olika skratt beroende på vilka jag är med
  • Älskar Disney (♥♥)

Jag hade tänkt göra värsta coola inlägget med massa bilder men sen orkade jag inte, så ni får nöja er med det här och titta på en bild på mig istället :ppPPpPPppPpPpp

Cause you are my heaven

Hallojsan!

Vaknade för nån timme sen av att jag hade glömt att stänga av ljudet på mobilen.. Klantigt gjort av mig. Slutade som sagt vid 13.00 igår och gjorde bort en massa läxor och en redovisning under dagen :) Kvällen spenderades med ingen annan än världens finaste pojkvän, hade en hur bra kväll som helst♥ Och sen får jag inte glömma att nämna att jag var förbi på Ica Maxi med mamma och Sofie när jag kom hem från skolan och till min förvåning så hittade jag en glasssort (mintglass) som jag sökt efter sen i somras då jag åt den första gången. Köpte den på Ica Bygdeå i typ mitten av augusti och sen har jag sökt efter den varje gång jag varit på Ica och nu jävlar så hittade jag den, efter 3 månaders sökande! Så min kväll ska spenderas med film och min älsklingsglass hhiihhi :)

Nu är det time for lunch, hare!


Dagens humör:

Plugghést

Idag sitter jag och Jullan åter igen och pluggar på biblioteket, gjorde även det igår. Har varit här sen klockan 2-3, har inte så stor koll haha. Har iallafall gjort bort en del spanska och lite engelska, snart dör datorn sen ska jag ta tag i matten :) Fett skönt att få bort allt innan middagen så jag bara kan chilla sen ikväll när jag kommer hem ;) Och imorgon så slutar jag runt klockan 13.00, woopwoop! Nu ska jag störa bullsi, hare kung!

Some picsilinas från idag

Förjävligt goa brudzz måste jag säga, älskar dig bästavän♥
 

Far away

Godkväll bloggen!

Uppdateringen har varit lite sämre än vanligt men idag har jag faktikst varit jätteproduktiv och pluggat den största delen av kvällen. Gjort bort en stor del av läxor osv. Hade pluggdejt men Jullan idag på bibblan vilket var urmysigt och imorgon slutar vi ju 10.50 så då efter vi fått lite käk någon gång så drar vi dit och gör klart allt ;) Kommer bli hur bra som helst! Sen så får vi sluta klockan 13.00 på fredag så just nu är livet inte så dåligt! ;) Sen så snöade det igår och idag vilket gjorde mig på ovanligt bra humör, wiie! Nu ska jag sova, nattiii!

Jag idag:

image
 

Jag idag




And i feel a rise in my chest when i see that smile



 
 

We found love

Goddag mina fina läsare!

Hade skrivit godmorgon vid den här tiden normalt men jag vaknade faktiskt inte nyligen utan vid halv 10 för att Selina behövde vakna i tid för att hinna med bussen. Gårkvällen spenderades som sagt med henne och sen med Amanda och Anton den största delen av kvällen men även med Jimmy i slutet av kvällen. Åt kebebrulle♥ på Ronyas  med tjejerna sen kom Anton och lodade runt med oss på stan tills han skulle se bio. Då hamnade vi på Haga och satt bara och snackade in någon timme innan vi mötte upp Anton för att sedan fara till Jimmy :)

Nu ska jag njuta av min sista dag utan plugg...puss


Tonight is the night

Hola amigos!

Jag har precis städat klart mitt rum och ska snart gå till busshållplatsen för att bussen ner mot staden ;) Ska träffa upp några babes och kanske några andra äta mat tillsammans med dem på Ronyas, kommer bli fett roligt!
 
Jag just nu. Fett het jaja, man måste ju bjuda på sig själv

Can´t hold us

Godmorgon! :)

Vaknade för cirka 20 minuter sen och ska nu ta och äta lunch/frukost och sedan göra klart de uppgifter i matten jag inte orkade göra igår. Var även med min finaste pojkvän igår kväll igen♥ Men idag så händer det lite andra grejer! Ikväll kommer ingen annan än Selina och sover över här tills imorgon, vad vi gör ikväll är orklart men det lutar mot att träffa lite folk från förra klassen, kommer bli kung ;)

Här får ni en ganska go bild på mig och Selina med några andra från gamla klassen

Dag 1 Om mig

Ja mitt fullständiga namn är Sandra Katrin Karlsson och är född den 27 november 1996. Jag är alltså 15 år och fyller 16 om några veckor :) Jag är född i Umeå och har bott här hela mitt liv. Går första året av gymnasiet på Dragonskolan på linjen natur :)

Asså jag vet inte riktigt vad jag ska skriva för att vara helt ärlig. Som person så är jag väl oftast positiv, ansvarfull och jag vet inte, snäll förhoppningsvis? Haha.. Har väl några dåliga egenskaper som att jag ibland kan vara otålig osv. 

Jag är tillsammans med världens finaste kille, Jimmy♥. På min fritid så är jag oftast med mina kompisar eller med honom. Dansar även hiphop en gång i veckan (söndagar) men skulle dock vilja dansa mer men kan inte för då skulle jag inte orka med allt annat jag gör. Jag har dansat sen jag var typ 11/12 tror jag men det blev inte ett riktigt intresse förrän jag var runt 14. Är även väldigt intresserad av smink och förut av att fota men det intresset är inte lika stort längre.

Det här blev väldigt sammanfattat och jag skulle kunna skriva mer utförligt men för tillfället så har jag ingen ork för det så om ni skulle vilja veta något mer eller att jag ska skriva mer om någon punkt så är det bara att kommentera! :)




November

Kom hem från Jimmy för nån timme sen efter att haft en jättebra kväll hemma hos honom :) Har inte gjort något annat intressant idag tror jag, skaffat bankkort typ och fixat mer i mitt rum :) Imorgon så blir det att jobba ikapp med matten och börja på engelskan, wiihoooo.. Nej men ska även ta tag i 30 dagars grejen imorgon ;) Men nu är det dags och sova, godnatt!

Två pics från igår

Halloween smink

 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus