Beger mig av igen

Helg igen vilken innebär att jag åker ut till stugan. Och jag uppdaterar inte så bra när jag är det pga av det dåliga internetet där ute. Men whatever, det är sommar så jag hade ändå inte tänkt sitta vid datorn om det är fint väder ute ;) Tänkte även passa på att berätta att jag åker iväg till ''min stuga i norr'' (citat av Backman) på tisdag eller onsdag och blir borta ända till den 20 juli, omg... Så sen i sommar vet jag inte alls om uppdateringen blir bra. Min egna dator är lagad och jag kommer få igen den då men frågan är om det finns något internet? Aja ni får helt enkelt se. Nu ska jag packa och torka mitt hår, ha det bra puss!


Söt syrra, 
bilder från förra helgen

One more night

Nyss kommit hem från att varit och handlat med min moder och syster på Ica Maxi. Är ganska glad för jag fick med mig boken Eld därifrån som jag länge velat läsa, så nu har jag något att se fram emot :) Förutom det så har jag varit nere på stan idag då jag fick med mig en tröja och ett linne (eftersom mitt andra gått sönder..). 

Aja ikväll blire bara att vara hemma, ska ta och kolla på gossip girl nu tror jag :)

Juste kom in på natur på draggen, bara så ni vet liksom ;)


You will never leave me

Har varit så duktig och uppdaterat ganska mycket dom senaste dagarna så jag tänkte bara dra ett snabbt inlägg nu för att inte bryta duktigheten. 

Kan ju dra en standard och berätta om min dag, det är ju alltid kul att höra tänkte jag. Har iallafall varit på stan med Bianca för att kolla på en ny bikini, hittade några som jag tyckte var fina men just då hade jag inte orken att testa dom. Får se om jag går och köper någon av dom sen. Vid 5 så tog jag bussen och var med min fina pojkvän till 8. Men det intressanta tar inte slut där för bara någon halvtimme efter jag kommit hem från Alexander så smsar Julia mig och frågar om jag vill komma till henne, och jag menar vem säger nej till det liksom? Så jag kom faktiskt alldeles nyss hem från henne. Ganska ganster som är ute sent på kvällarna, jag vet. Aja känner att det här inte blev ett så kort inlägg som jag trodde det skulle bli. Skulle lagt ut bilder från dagen eller försöka ta kort på saker jag gjort men nu är det så att min mobilkamera har slutat fungera igen... 
Nu ska jag läsa min Glaze tidning och sedan gå och lägga mig, godnatt mina fina läsare!


Jag och Bianca i söndags ;)

3 år utan dig pappa


Även fast jag kan säga att jag ''mår bra'' nu (eller mår så bra som jag kan må) så betyder det inte att jag saknar dig mindre än vad jag gjort förut. Jag tänker inte skriva nått långt inlägg nu om hur jag mår men deremot så kommer jag skriva om hur mycket jag saknar min pappa och eftersom att det är min blogg så får ni leva med det. Jag skriver inte om det här för att få uppmärksamhet eller för att folk ska tycka synd om mig, utan jag skriver det här för att ära den personen min pappa var och för att få skriva av mig.

Idag för 3 år sen den 25 juni år 2009 så gick min pappa bort. Det är den värsta dagen i mitt liv. 
Du saknas här nere på jorden pappa och det ända jag önskar är att du skulle vara kvar här hos oss.
Men jag är helt säker på att du har det bättre där uppe. Finns inte ord nog att beskriva hur mycket jag saknar dig.
Fast jag vet att du ändå är här hos oss, men på ditt eget sätt och tar hand om oss.
Jag älskar dig så sjukt mycket pappa♥ Önskar du kunde komma tillbaka..


Photoshoot

Har nyligen varit ute med Bianca och tagit lite bilder på henne i hennes Hermione cosplay, mycket söt var hon måste jag tillägga. Kan till och med lägga upp lite bilder bara för att jag är så snäll :)

Annars idag har vi bland annat sovit ut (till klockan 2 för att vara exakt) och bara legat och degat till typ 5 då vi fick världens bästa idé om att gå och äta middag på McDonalds. Så det gjorde vi, var mer än gott♥ Efter det har vi fotat och lite saker åt det hållet :) Finns egentligen inte så mycket mer att säga om vår dag förutom att det blir att se på Harry Potter ikväll (♥♥♥). 

Har inget mer att säga och bilder säger ju mer än ord så jag lägger ut några ;)

 


@Biancas place

Nu är jag inne i stan och bosätter mig hemma hos Bianca för 2 nätter :)
Mycket mer än så har jag inte att säga förutom att min midsommar var väldigt bra & mysig och att jag bland annat tog ett dopp i det kalla vattnet i stugan i dag, inte dåligt av mig!

Nu vankas det gaming, ha en sjukt bra kväll!
 
 

Stugan

Åker till stugan idag, vet inte riktigt om det blir så mycket uppdatering. Internet brukar inte alltid vara så bra där borta. Men ni lär ju se om jag kan blogga, förhoppningsvis så kan jag slänga in något inlägg. Medans får ni nöja er med en rolig bild från arkivet :)
 

Ganska rolig bild


Bölesholmarna

Asså nu är det så att jag också fått nya Blogg.se så om mina inlägg ser helt störda ut så är det för att jag misslyckas totalt med nya Blogg.se...

Hallå där! Ett tag sen sist? Fast nej inte så länge sen

Jag ska inte vara störda utan få det jag vill ha sagt nu. Är ganska trött om ni inte förstått det. I måndags kom min pojkvän hit och sovde över, han var sjukt gullig och bjöd mig på middag♥ I går var jag med Bianca största delen av dan. Vi såg på bio, åt på donken och sen så sov jag över hos Bianca. 

Idag så har jag varit på stan med Jullsi och Joel för att sedan träffa Bianca igen och fara till bölesholmarna för att ordna ett suprise-hejdå-party till Selina. För att vara ärlig tyckte jag det var ganska lyckat tills slutet typ hahaha... Bianca sover här även ikväll eftersom att vi älskar varandra så mycket hihihi, nej men ska vara social med henne nu. Hare grymt bra!
 



Finaste Bianca♥

Rack rack city bitch

Hej mina söta läsare!

Tänkte upptadera er lite grann om vad som hänt i mitt liv, som vanligt alltså.

Dagen har spenderas med Gossip Girl för att sedan spendera kvällen med Jullsi och Jimmy :) Vad mycket trevligt måste jag tillägga, filmade en ganska rolig video som ni kanske kan få se sen om ni har tur. Förutom det har vi bakat och bara c-c-chillat :) 

Morgon dagen är planerad med ett besök från en medlem i bestisfestis crew som dock har varit lite frånvarande på senaste tid! Nu ska jag ta fram Julias säng så hon har någonstans att sova inatt, godnatt!


Jimmy vet sin plats :)

A thousend years

Godmorgon mina kära läsare, eller godmorgon och godmorgon. Jag vaknade iallafall ganska nyligen.

Igår så spenderade jag dagen med att städa hela min garderob, var icke det mest roligaste att göra kan jag säga. Men på kvällen så for jag till Majas avslutningsmiddag och det var hur kul som helst där borta, kul att få träffa klasskompisarna igen :) Eller före detta klasskompisar kanske man borde säga.

Idag så ska jag inte göra något speciellt, eller jo. Jag ska nog fara till stugan och bara chilla där ute. Jag taggar faktiskt det :) Ska bli fett skööööööööönt.



Några bilder jag tog igår för att jag var så lycklig att min mobilkamera fungerade igen

Första dagen av sommarlovet

Vill ni veta hur jag har invigt sommarlovet?

Nej jag har inte supit, festat eller haft the time of life med mina bästade vänner. Jag har invigt sommarlovet med att sova nästan hela dagen, och det var för jävligt skönt! Ursäkta svordomen..

För övrigt har jag även snabbt träffat julia och varit med pojkvännen, då jag inte sov förstås.

Jag vet inte om jag har en passande bild till den här inlägget för jag har inte en bild på när jag sover, men Julia kan intyga er att jag sover som en boss.

Snipp snapp slut så var den tiden slut

Som ni kanske vet har dom flesta skolorna skolavslutning idag, inklusive min skola. Alltså gick jag ut 9an idag och har därför sommarlov, wiie. Men för att vara ärlig vet jag inte om jag ska skratta eller gråta.

Kommer sakna min klass så himla mycket. Som jag skrev i häftet ni är så goa allihopa, tack så sjukt mycket för dom är 3 åren!


Underbaraste klassen♥

Subway

Sista skoldagen tillsammans med min klass var idag, kommer sakna alla så otroligt mycket! Men som tur så har vi ju skolavslutningen imorgon och då ska vi ju vara med varandra efteråt. Vi hade iallafall brännbollsturnering idag, och ni kan ju vissa vilka som vann? Jo vi såklart. Min klass var grymt duktiga och vi vann varenda match :)

Dock så var det sjukt varmt och jag hoppades på regn när vi skulle spela. Men såklart kom det inte då, utan det börjar spöregna när jag åker hem i stället. Aja skulle ju ändå duscha när jag kom hem så jag ska inte klaga. Har varit hemma i några timmar. Har duschat, sminkat och sånt bland annat. Ska nu packa mina grejer och sedan bege mig till Subway ett tag innan 5 för att möta upp mina amigos och sedan äta middag tillsammans med dom! Ha en sjukt bra kväll!


Going to miss u♥
Bild i repris men jag har som sagt inga bilder på mammas dator.

Hur stora var oddsen?

Igår hände ju en av världens coolaste grejer. Påväg hem från Jimmy igår natt så träffade jag och Julia bigbrother Lars! Som rubriken säger: Hur stora är oddsen egentligen att man skulle stöta på honom då? Med tanke på att klockan var kvart över 2 på natten. Ni skulle sett hur extalterade vi blev när vi såg honom, det gjorde banne mig min kväll!


Bryr mig inte ett skit hur jag såg ut, för tro mig jag var inte så värst pigg klockan kvart över 2 på natten.


Ingen dator

Jag har ju behövt lämna i min skoldator igår. Även fast den inte var så bra så saknar jag den, varför? Jo för min egna dator är i Hörnösand på lagning.. Iallafall så skriver jag från min mammas dator nu som jag kanske ska få ha under sommaren? Jag vet inte. 

Gårdagen spenderades för den största delen med Bianca sen på kvällen var vi med Jimmy och Sam :) Nu sitter jag och väntar på att Julia ska bli klar för att sedan möta upp henne och fara och kolla på en match :) Har saknat henne så otroligt mycket då vi inte har setts på nästan 2 veckor :( Så det ska bli hur kul som helst att träffa bullsi igen♥ Hoppas ni alla har en jätte bra dag!

Bild ur akrivet, har inga bilder på den här datorn.

Vad mer kan jag säga förutom att jag kommer sakna er?


A night to remember

Till att börja med så måste jag säga att igårkväll var nog en av donm roligaste kvällarna i mitt liv!

Jag kommer inte glömma det kvällen på en gång om jag säger så! Innan balen så fixade jag mig tillsammans med Hanna och Bianca, sjukt trevligt var det. Insåg även hur mycket jag har saknat en person under kvällen! Asså jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva kvällen förutom att jag har skrattat och dansat hela kvällen. 

Måste även få tacka alla som var med på balen för en underbar kväll. Och även tacka min klass för dessa 3 år. Ni förstår inte hur mycket jag kommer att sakna er allihopa! Dom har 4 dagarna har lätt varit några av dom bästa i mitt liv! Massor av kramar till er allihopa!

Nu ska jag sluta vara så jag vet inte vad. Har temavecka den här veckan och såklart så har jag dans. Igår var första dagen och det var fett kul och jag tror verkligen koregrafin vi ska visa upp kommer att vara grym! Men nog om det nu ska jag faktiskt bege mig iväg mot skolan så jag kan dansa, dock har jag ju fått lite träningsvärk från igår kväll. Men lives goes on! Ha en grym dag allihopa!


Klassen♥

Girlsnight

Är hemma från klassresan nu och herregud vad trevligt det var! Har verkligen haft det hur bra som helst. Jag kommer sakna mig klass så otroligt mycket.. Sammanhållningen i vår klass måste ju ändå vara på topp just nu :)

Jag kan berätta mycket mer om klassresan senare när jag snattat lite bilder från folk i klassen för jag tänkte att det är mycket roligare att läsa då :) Nu iallfall så sitter jag och väntar på att Bianca Selin ska komma hit för att sedan har en tjejkväll med henne (bland annat förberda sig för balen om är imorgon, så himla taggad!). 



Bilder från bussresan till Skuleberget, nästan dom ända bilderna jag har från klassresan...

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus