Har ni saknat mig?

Klart ni har! Nej så bra självförtroende har jag då inte! Ville bara berätta för er kära läsare att anledningen varför jag inte har bloggat något är för det första att jag var sjuk (och jag tänker inte ens gå in på vad jag tycker om att vara sjuk, var glada för det) under fredagen och lördagen och för det andra så har jag haft prov i måndags, tisdag och gjorde nyss klart det jag hade idag. Och nu har jag nästan ingen mer plugg den här veckan så det är ganska chill, och så slutar jag 11.50 också ;) Ungefär såhär roligt har mitt liv varit dom senaste dagarna. Nu tänker jag slänga in en sjukt rolig bild som en kompis skickade igår. Ha en fortsatt bra dag!


HAHAH



Vill ha sommar...










Sitter här i väntan

och spelar lite data. Jag vet att den låten inte går så men ändå. Väntar på att min kära biologilektion ska börja, kul! Nu ska jag se på bigbrother, ha det så bra!


Ingen mer uppdatering

Orkar helt inte blogga idag, ska till dansen nu, får uppdatera imorgon istället!

Sista lektionen

Nu börjar min sista lektion, sen slutar jag :D


Roliga pics

Hej hela min fina läsare. Jag väntar nu på att SOn ska börja. Och som vanligt har jag inget vettigt att säga så jag tänkte slänga in lite roliga pics istället!




16 månader

Igår träffade jag som sagt älsklingen och hade en underbar kväll med honom. Han sovde även över här. Han for för ganska länge sen faktiskt men men jag har bara inte orkat uppdatera. Idag har jag bara degat, ska nog ta och hoppa in i duschen nu!

16 underbara månader med dig alexander♥
du ska veta att jag älskar dig så otroligt mycket!

Klarade det

Klarade mig igenom snön, dock så trodde jag skulle dö ett par flertal gånger då jag behövde blunda för att det blåste så mycket. Men jag klarade, bra jobbat Sandra! Men ja... Gårdagen var iallafall kul! Var några killar ifrån Algeriet på dansen som visade sina moves (dom var sjukt bra!) och skulle tydligen ha en workshop idag, Julia var ju såklart übertaggad. Fast inte lika när vi vaknade imorse och hade skit ont i ryggen. Men det var igår iallafall! Bjussar på lite bilder från igår.

Nu ska jag iväg och möta upp min pojkvän och sen ska vi äta på kinaresturang♥


och sen ville jag bara berätta att Julia är sjukt vig...



Nu ska jag skynda mig till älsklingen, ha det bra!

Nu ska jag kämpa mig hem i snön.

Önska mig lycka till.

Min namnsdag

God eftermiddag allihopa. Idag är det ingen annan dag än min namnsdag, kul va? Fast nej. Har egentligen inget speciellt att berätta nu. Ikväll är det dans och sen blire att hänga med Jullsan, det är ju förstås ganska kul! Men nu har jag 2 lektioner kvar innan jag slutar. Nu ska jag forska om Judendomen.



Hemma

Har varit hemma i typ 1 och en halv timme. Är fett glad att jag inte är utomhus måste jag säga. Ser inte ut att vara mysigt utomhus. Iallafall från mitt fönster. Mitt rum är sjukt stökigt så det är vad jag ska fixa nu. 

Ungefär så här ser mitt rum ut just nu, och ni ska vara glad att ni slipper se resten.

En kvarts biologi

Hej mina kära bloggläsare. Nu ska jag berätta något kul. Jag slutar om exakt 32 minuter. Min lektion börjar om en kvart och då ska vi ha Biologi lektion i en kvart. Varför? För att 8orna har utvecklingsamtal och då får hela högstadiet sluta tidigt. Det är jag mycket tacksam för, dock så tycker jag det är så himla onödigt att vi behövde ha en lektion på 15 minuter. Nej nu ska jag sluta klaga och vara tacksam för allt bra som hänt idag. Som till exempel så slapp vi åka skidor och ha inomhusidrott♥ Lyckan som uppstod då säger jag bara. Oj det här blev ett ganska långt inlägg men whatever. Ikväll ska jag bara chilla med mina serier, ha en bra dag!


Dålig dag

Nu är Julia här och försöker bättra på mitt humör. Dagen blev ju inte riktigt lika kul som planerad. Orkar inte ens berätta vad som hände. Hur som helst blire ingen mer uppdatering idag, varför? Jo för jag är inte riktigt på humör och jag känner mig så himla sliten. Ha en bra fortsatt dag!


Precis så känner jag mig.

Alla ♥-dag

Haft en underbar dag/kväll med min underbara pojkvän♥ Han kommer även hit på lördag för att fira våran 16 månaders dag :) För övrigt har väl dagen bara flytit på. Imorgon så har jag friluftsdag, och med det ingår sovmorgon och sluta tidigt. Inte dåligt! Då ska jag, Hanna & Bianca åka pulka på bräntberget, blir riktigt kul!


Fina alla hjärtans dag presenter♥
Biokort och choklad från min älskade moder och geléhjärtana av min underbaraste :)


Glad alla hjärtans dag!


Önskar jag och Bianca som små pluttar ifrån skogen :)

Måndag igen

Då var det måndag igen. En dag som tyvärr inte riktigt finns i mitt hjärta och kommer aldrig heller göra det. Ska bara ligga och dega framför datorn och ta en dusch. Imorgon är det alla hjärtans dag och då kommer jag vara med min underbara pojkvän, längtar!♥

True story

Värme

Så himla skönt väder det var ute idag. Iallafall vid 11 tiden då jag var påväg till bussen, var typ 3 plusgrader. Kul att jag blev typ övertaggad... Nej men hur som helst har jag varit med min alexander idag, har varit jätte roligt :) Men nu väntar fysikboken på mig, något som jag verkligen inte taggar. Gud vilka jobbiga problem jag har, eller?

Jag saknar mina sötnosar :(

Degardagen nr100?

Och så var det lördag igen. Ganska skönt ändå. Gårkvällen blev ändå lyckad tillslut, jag och Jullsan var ju fett slut efter danslektionen. Tror aldrig att det varit så jobbigt. Blev nästan så att vi tänkte hoppa över att sova hos mig och bara åka hem till oss själva. Men kvällen blev ju räddad när Joel sa att vi kunde vara med han, wiiiiie! Nej men det var iallafall kul. :) Ikväll ska jag ta tag i mitt rum och se till att det blir städat, och se mina serier♥. Söndagen kommer sen spenderas med min underbara pojkvän♥

Haha true story

Dancehall

Beger mig nu till dansen, ha en bra kväll! :)

Jag just nu

I väntan

Väntar på att våran sista lektion ska börja, matte. Inget speciellt har väl hänt idag vad jag vet. Men ikväll händer det grejer! Blir först att fara på danslektion och sedan hänga med Julia och kanske nån annan kompis! Ska iallafall bli awesome! Fast för att vara ärlig så taggar jag mest bara att äntligen få helg.

Mår inte bra

Mår inte alls bra. Mår illa och vill bara sova, så tyvärr så blir det ingen mer uppdatering för idag mina fina läsare. Ha det bra!


Precis såhär känner jag mig.

Svenska nationella är över

Känner mig lite så just nu för idag ivarjefall, blir ju mer prov sen... Sadface

Home sweet home

Äntligen hemma! Är så sjukt trött. Och imorgon är dagen jag har taggat så himla mycket, Nationella prov Svenska (del 2?). Eller har jag verkligen taggat? Lycka till alla 9or i vårat avlånga land. Hur som helst så ska jag hoppa in i duschen och sedan ta och läsa min nya CHIC tidning som kom idag, ha det bra! :)


Såhär kommer jag ungefär se ut imorgon.

Drar

Drar till danslektionen (Jazz), uppdaterar sen!

Chill skola

Har håltimme nu, igen! Det är ganska chill ändå, hinner titta på något avsnitt av nån serie. Dock så har jag spanska efter håltimmen, som inte är så kul. Nu ska jag sluta klaga, ha det bra!


Haha!

Happy

Nu ska jag berätta att jag är ganska glad för mitt smink som jag beställt har kommit! Jag vet att ni kanske inte bryr er så mycket, men nu får ni veta det ända :) Är ju hos Julia så nu ska jag passa att hitta något roligt på hennes dator medans hon sitter vid sin bärbara. Ha det bra!


Nytt smink♥

Nationella svenska

Första provet avklarat. Har inget mer att säga om det. Har nu håltimme i 40 minuter nu. Har Biologi efter håltimmen och får då veta mitt resultat på biologi provet. Taggataggatagga!


Jag är killen till höger och killen till vänster är den jäveln som kom på att man ska ha Nationella prov.

Nationella

Nu måste jag vara lika tråkig som igår och bara dra ett snabbt inlägg. Anledning? För det första så är mitt internet ungefär lika snabb som en snigel och för det andra så ska jag läsa igenom lite saker inför Nationella provet som är imorgon. Sen har jag ju också gymasievalet att tänka på. Men men det blir som det blir, ha det bra!


Gammal bild

Lyckan som uppstod när jag fick veta att jag slutar 12.30 idag


Söndag

Spenderat dagen med pojkvännen♥ Han åkte för ett tag sen. Ser på serie nu, orkar inte skriva något mer. Uppdaterar mer imorgon.


Kinesmat

Ätit på kinaresturang, är sjukt mätt. Ända nackdelen med att ha ätit där är att det är så sjukt kallt ute! När jag var hos Julia imorse var det typ 40 graders skillnad mellan ute och inne. Var inte så taggad på att gå ut. Något som jag är sjukt taggad på just nu är resan på påsklovet till Egypten! Ska ta tag i och städa mitt rum nu, ha det bra!

Tagga Egypten! :)

Jag sov och sov och sov och sov och sov och sov, sen åt jag frukost !!

Ovanför ser ni ett fint citat av Julia Backman vid ca 10-11 års ålder. Väldigt klyftig b-rud måste jag säga. Även sett andra goa bilder på henne som liten, en riktig gobit! Natten tillbringar jag här hos henne och imorgon ska jag äta på kinaresutrang med min madre, taggar♥ Träffade även Frida idag (som jag inte träffat på sjukt länge !!!) om ni ville veta det man jag tyckte iallafall det var kul. Nu slänger jag in en go bild på Julia när hon var i sina bästa år!


Rätt så go flicka♥

Håltimme

Har håltimme nu, väntar på att spanskan ska börja. Ikväll blir det dans, ska ta och plugga lite nu, uppdaterar sen!




Lunch @ biancas place


Nom nom♥

Håltimme

Nu sitter jag här i min ensamhet och väntar på att Bianca ska sluta sin lektion. Dom andra har farit till badet så jag är inte mobbad. Ska inte vara med på idrottslektionen idag heller så jag har håltimme ända till biologiprovet som börjar klockan 12. Så ska nu powerplugga dessa timmar, har egentligen inget vettigt att skriva så jag ska sluta nu. 


Haha existenz♥

Studying @ biancas place!

Eftersom att vi inte ska vara med på badet så pluggar vi. Duktiga flickor, vi vet!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus